Sunday, February 22, 2009

weekend

location : office.
time : start at 2.30 pm till siap.
another working weekend kecuali Nina di Dubai yang memang bekerja on weekend.hehehe.persiapan untuk penjualan tender projek kuantan.more to come sbb only half of the documents are ready.akhirnya siap juga setelah beberapa bulan penyiapan tender nih.sumenye disebabkan pertukaran drawings yang minor je but still effect the documents tau.so tomorrow will be busy again with the tukul and all untuk bind the documents.kene bekerja keras bersama teamwork sebab kene hantar all the documents to the JKR on that day juga.so marilah bekerja bersungguh2 warga AAJ.

*to all the contractors yang datang 4 the lawatan tapak.the tender will be out by 26th February.silalah beli.(macam lah ade yang baca my blog.peace.)

aizan smiling(our super bersepah bilik meeting)


the documents


my place.penuh dengan macam2 sbb sy busy.malu.

7 comments:

  1. gile laaa.. keje time praktikal aku nih.. aper lagi buli laa dak2 praktikal.. suh dier org fotostat then bind.. (tapi dulu aku malas, bawak lari satu doc g kedai fotostat, then suruh buat beberape copy, jgn lupe bawak buku utang company utk kedai fotostat tuh) muhahaha

    ReplyDelete
  2. faahmi : potostat kat uncle kit takde hutang..hutang ade kat binders subang tok hardcover je..hahahahha.(tp still hutang gak kan)

    nina : miss u babe..

    ReplyDelete
  3. gile jauh nak buat hardcover. dulu aku anta sebelah ofis jer.. jalan kaki amik² angin. then makan² roti, tau², nnti kene jerit ngan akak admin "fahmi!!! kau anta aper kat ikatan bindary!!??, ni haaa dier org dah call!" gluppp... tertelan air liur kejap aku.. tapi seb baik akak tuh x marah.. dier mmg camtuh, suke terkejutkan aku.. (bikin suspen jer)(weh spen aper cer.? bile nak balik swimming?)

    xpun anum.. meh laaa sub kat aku keje² menukul n tape tepi doc tuh.. 5%gaji bersih ko sblm tolak sumer bayaran sewa beli ko n bil²...?

    ReplyDelete
  4. huh...xleh pakai punya pertolongan...abg spen busy skang.pojek bertambah..xtau la bile dpt bertemu..isk isk isk

    ReplyDelete
  5. num bilik meeting aku separuh bilik meeting ko ja...kekekekeke

    ReplyDelete
  6. ala..xpe..janji meja korng best2.meja aku kecik je

    ReplyDelete